Για 12η χρονιά, το μεγαλύτερο πολιτιστικό πάρτι, που πραγματοποιείται παράλληλα σε εκατοντάδες πόλεις της Ευρώπης, επιστρέφει. Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή ��ιορτή της Μουσικής από 21 έως 23 Ιουνίου.

Αντί για την συνηθισμένη ηχορύπανση, μελωδίες θα ξεπετάγονται από παντού, κάθε πλατεία θα έχει κι ένα stage.Η πρώτη γεύση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής έρχεται μέσα από τα συγκροτήματα που μας επισκέπτονται φέτος από το εξωτερικό...

Η αρχή θα γίνει στην Τεχνόπολις στις 20 Ιουνίου, όπου τη σκηνή θα καταλάβει η Eszter Horgas – μια ξεχωριστή φωνή που μας έρχεται από την Ουγγαρία και υπόσχεται να μας μαγέψει.

Την επόμενη μέρα, πάλι στην Τεχνόπολις, η βραδιά ανήκει στους Kent Orkestrasi από την Τουρκία, που θα μας ταξιδέψουν σε παραδοσιακούς ήχους της ανατολής.

Βέβαια η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής δεν περιορίζεται μόνο στις πλατείες και τους δρόμους. Δεκάδες μαγαζιά της Αθήνας ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ΕΓΜ και για τις μέρες υπόσχονται live και dj sets που θα δώσουν μια άλλη πνοή στη φετινή Γιορτή.