Στο Ηρώδειο ο διάσημος τραγουδιστής Sting

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης θα προσφέρει στο ελληνικό κοινό δυο βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες

Στο Ηρώδειο ο διάσημος τραγουδιστής Sting

Σήμερα 22 και αύριο 23 Ιουνίου ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Sting θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο σε δυο εμφανίσεις που θα γραφτούν στην ιστορία!

Στον μοναδικής ομορφιάς και ακουστικής χώρο του Ηρωδείου ο Sting θα προσφέρει στο ελληνικό κοινό δυο βραδιές που θα μείνουν πραγματικά αξέαστες.

Συνθέτης, τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ο Sting γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 και δημιουργήσει τους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

Όντας ένας από τους πιο ιδιαίτερους σόλο καλλιτέχνες, ο Sting έχει κερδίσει επιπλέον 10 βραβεία Grammy, δύοBrits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar(συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας του 2017 για το “The Empty Chair” από το JIM: THE JAMES FOL EYSTORY), μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείο Century Award του Bill board Magazine’s και το βραβείο Personof the Year του Musi Cares το 2004.

Μέλος του Songwriters Hall of Fame,έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα,το The Polar Music Prize.

Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th& 9th,κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το οποίο ακολούθησε κι η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία 57th& 9th World Tour, η οποία πρόσφατα έληξε και αποτελούνταν από 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη.Αφού χαρακτηρίστηκε ως “ένα σόου μοναδικής εμπειρίας” ( από The Vancouver Globe & Mail), το Sting: Live At The Olympia Paris είναι τώρα διαθέσιμο σε DVD και αποτυπώνει τη ροκ περιοδεία του μουσικού,στο γνωστό συναυλιακό χώρο τον Απρίλιο του 2017.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top