Momo/Μαμά από το Πουθενά: H κωμωδία του καλοκαιριού στους κινηματογράφους

Μη το χάσετε!

Η εκπομπή του web tv του STAR, Keep Running, προτείνει την κωμωδία του καλοκαιριού... Momo/Μαμά από το Πουθενά!

Λίγα λόγια για την ταινία

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους… Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε;

Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί;

Μια ταινία για την ιστορία ενός ζευγαριού Γάλλων κωμικών βαρέων βαρών, του Κριστιάν Κλαβιέ («Θεέ μου τι σου Κάναμε») και της βραβευμένης με Σεζάρ Κατρίν Φρο («Μαργκερίτ») και την προσαρμογή στην μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς γαλλικού θεατρικού έργου "Momo".

Το «Μαμά από το Πουθενά» εστιάζει στον Αντρέ (Κλαβιέ) και την Λόρενς Πριού (Φρο), ένα ζευγάρι μεσαίας τάξης, του οποίου η ήρεμη ζωή σε ένα πολυτελές προάστιο της βόρειας Γαλλίας γίνεται άνω κάτω με την άφιξη ενός κωφάλαλου νεαρού που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιός τους. Ενώ το ζευγάρι αρχικά πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα απάτης, ειδικά όταν ο «μάλλον» γιός τους εμφανίζει την τυφλή έγκυο αρραβωνιαστικιά του, η Λόρενς αρχίζει νιώθει σταδιακά  η μητέρα που δεν κατάφερε να γίνει ποτέ και χαιρετίζει με ανοιχτές αγκάλες αυτόν τον από καιρό χαμένο γιο που βρέθηκε στο κατώφλι τους.

Δείτε το τρέιλερ:

Καστ και γυρίσματα

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ως χαμένος γιός του κωμικού ζευγαριού, Σεμπαστιάν Τιερί, σκηνοθετεί το «Μαμά από το Πουθενά»/ "Finding Mom" πλάι πλάι με τον Βενσάν Λομπέλ και έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με την ηθοποιό Πασκάλ Αρμπιγιό –ιδιαιτέρως γνωστή για την συμμετοχή της στην ταινία «Μικρά Αθώα Ψέματα» η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία, ως η τυφλή σύντροφος του!

Το έργο είναι μακροχρόνια επιτυχία στη Γαλλία, και παίζουν οι γνωστοί Γάλλοι κωμικοί Μιούριελ Ρόμπιν και Φρανσουά Μπερλεάν. Το «Μαμά από το Πουθενά» της μεγάλης οθόνης ωστόσο, θα έχει μια έντονη κινηματογραφική αύρα, καθώς η ταινία μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές εναλλαγές σε σκηνές και διαφορετικές τοποθεσίες σε αντίθεση με άλλες γαλλικές προσαρμογές που έχουν μεταφερθεί από το θέατρο στον κινηματογράφο.

Το καστ όπως είναι αναμενόμενο δεν θα αφήσει αδιάφορους τους θεατές που αναζητούν μια ελαφριά και γλυκιά καλοκαιρινή γαλλική κωμωδία. Ο Κλαβιέ με το ρόλο του πατέρα στο "Θεέ μου τι σου Κάναμε", μία από τις πιο επιτυχημένες γαλλικές κωμωδίες την τελευταία δεκαετία έχει αφήσει εποχή και έχει αγαπηθεί από τους φίλους του γαλλικού και μη κινηματογράφου. Η Φρο, αναγνωρισμένη για το ταλέντο της, κέρδισε βραβείο Σεζάρ το περασμένο έτος για την ερμηνεία της στο "Μαργκερίτ", το οποίο ήταν μια σημαντική καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό.

Στοιχεία για την ταινία:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top