Oι νέες θεατρικές παραγωγές του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα

Η ζωή και οι ιστορίες των ανθρώπων μιας αυλής που διαδραματίζεται σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας

Θεατρικές παραγωγές του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα σας καλεί στις νέες θεατρικές του παραγωγές.

Με πολύ σεβασμό και αγάπη για το θέατρο και το πολιτισμό συνεχίζουν οι δράσεις μας. Από την πρώτη στιγμή το Δημοτικό θέατρο του δήμου μας, δεν σταμάτησε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί το σκοπό του.

Με τη συλλογική δουλειά και το αμείωτο ενδιαφέρον των δημοτών μας, που αποφάσισαν να κάνουν το ερασιτεχνικό θέατρο να μοιάζει επαγγελματικό, αλλά και τη συνδρομή καταξιωμένων ανθρώπων του χώρου, καταφέραμε να δώσουμε ότι καλύτερο και πιο δημιουργικό στο τόπο μας.

Φέτος το καλοκαίρι υπερτερεί το νέο ελληνικό θέατρο εκτός της εφηβικής σκηνής που θα μας παρουσιάσει ένα πολύ ευαίσθητο έργο του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ - Εμανουέλ Σμιτ, Όσκαρ «Αγαπητέ Θεέ» σε σκηνοθεσία Ωραιοζήλης Καραγιαννίδου.

Η ομάδα του Βαρνάβα η οποία δημιουργήθηκε μόλις πέρυσι με σκηνοθέτη το Νίκο Γκεσούλη ξεκινάει με ένα σύγχρονο έργο ελληνικό, το Αλμανάκ της Μαριάννας Κάλμπαρη.

Ακολουθεί η Κεντρική Σκηνή η παλαιότερη ομάδα μας η οποία με πολλή χαρά από φέτος έχει ως δάσκαλο και σκηνοθέτη τον ηθοποιό Τάσο Χαλκιά. Η Κεντρική Σκηνή θα μας παρουσιάσει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Και η Νεανική μας σκηνή που με τις οδηγίες της Πελαγίας Αγγελίδου θα μας παρουσιάσουν ένα δικό τους έργο με τίτλο «Αυτός, αυτές και τα μυστήρια»

Πιο αναλυτικά

«H Αυλή των Θαυμάτων» Ιάκωβου Καμπανέλη

Σκηνοθεσία Τάσος Χαλκιάς Από την Κεντρική Σκηνή

Πρώτη παράσταση Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο θέατρο «Βασίλης Τσάγκλος»

Παρακολουθούμε τη ζωή και τις ιστορίες των ανθρώπων μιας αυλής που διαδραματίζεται σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Ένα έργο που περιγράφει την μεταπολεμική κατάσταση της χώρας μέσα σε ένα κοινωνικό και πολιτικό ιστό πονεμένο και σχεδόν διαλυμένο από τις συνέπειες του πολέμου και του εμφυλίου. Μέσα σε μια αυλή αναβιώνει όλη η ιστορία της Ελλάδας.

Η θεατρική ομάδα του Βαρνάβα παρουσιάζει, το έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη «Αλμανάκ»

Πρώτη παράσταση Σάββατο 16 Ιουνίου στο Γήπεδο του Βαράναβα

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα και η θεατρική ομάδα του Βαρνάβα, έρχεται με ένα σύγχρονο πολιτικό έργο.

Η θεατρική ομάδα Βαρνάβα, μόλις πέρυσι ξεκίνησε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το έργο του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες , έρχεται φέτος να μας παρουσιάσει τη δεύτερη παραγωγή της, το Αλμανάκ ένα σύγχρονο ελληνικό πολιτικό έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη, σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη.

«Νεανική Σκηνή»

«Αυτός, αυτές και τα μυστήρια» μια σοβαρή κωμωδία

Η ομάδα της Νεανικής Σκηνής φέτος μας εκπλήσσει ευχάριστα. Με καθοδηγητή την σκηνοθέτιδα Πελαγία Αγγελίδου γράφει εξ΄αρχής το δικό της έργο. Μια ακόμα δημιουργική αλλά και πολλή σημαντική στιγμή στα καλλιτεχνικά δρώμενα

του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα. Πρώτη Παράσταση Σάββατο 21 Ιουλίου, Θέατρο Βασίλης Τσάγκλος.

Η Εφηβική Σκηνή παρουσιάζει

«Αγαπητέ Θεέ...»

Eric Emmanuel Schmitt

Μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία! 

Ο Όσκαρ, ένα δεκάχρονο αγόρι πάσχει από λευχαιμία!

Πρώτη Παράσταση 6 Ιουλίου Θέατρο Βασίλης Τσάγκλος

Σκηνοθεσία Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top