To δεύτερο social experience την Πέμπτη 17 Μαΐου στο ΟΤΕ Academy

Θα το παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας

To δεύτερο social experience στις 17 Μαϊου

Το πιο unexpected blend ομιλητών θα προσκαλέσει και φέτος το κοινό, να παρακoλουθήσει και να συζητήσει τα best cases της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, social media και digital πρακτικών.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, στο κτίριο OTE Academy θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το Social Experience Forum που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του digital marketing και των εμπειριών που παρέχει και δημιουργεί.

Η δεύτερη χρονιά του συνεδρίου στοχεύει στην ανάδειξη των επόμενων τάσεων, μέσα από την εμπειρία των ομιλητών του. Digital Experts με διεθνή απήχηση, ξεχωριστοί επιχειρηματίες, διακεκριμένα στελέχη & leading influenc-ers, αναλύουν τη στρατηγική της αποτελεσματικότητας μέσα από το δικό τους know how, και τις εφαρμοσμένες βέλτιστες πρακτικές που δημιούργησαν.

Το Social Experience Forum αποτελεί το μοναδικό συνέδριο που προσεγγίζει τρεις διαφορετικές ενότητες - brands, people, experts - μέσα από ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μείγμα ομιλητών που διαμορφώνουν ένα 360º πλαίσιο.

Κορυφαίες εταιρείες θα αναλύσουν τις corporate κατευθύνσεις, top influencers θα μιλήσουν για την ιδιαίτερη δυναμική των social media influencers, των blog-gers & youtubers ενώ διακεκριμμένοι digital marketers θα παρουσιάσουν μοναδικά case studies.

Brands:

* Coca-Cola (Social Media Manager) : Γιώργος Ξανθάκης

* L'Oréal (Product Manager) : Γιώργος Λάμπρου

* Lidl (Head of Digital) : Ελένη Σαββίδου

* Nestle (Head of Digital): Πάνος Μήλιας

People:

* Δέσποινα Καμπούρη

* Κωνσταντίνος Κυρανάκης

* Κώστας Μαλιάτσης

* Q&A sessions με Ελληνίδες Youtubers & instagramers: Μαρία Βασιλικού, Βενετία Καμαρά, Σουζάνα Κενγκίτση & Μιρκέτα Βιδάλη

Experts

* Λυδία Παπαϊωάννου - CEO & Founder, Athens Coconut Content Com-pany

* Ανδρέας Δρακόπουλος- Gamelab (e-sports expert)

* Έθελ Αγγελάτου (Linkedln Coach)

* Θοδωρής Μούλος (CEO @ GrowthRocks)

To Social Experience Forum παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top