Oι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους

Το «Πάρτι» σε σκηνοθεσία της Σάλι Πότερ

H Τζάνετ είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή. Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Μπιλ στο κομψό της λονδρέζικο σπίτι τους, οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες.

Η  ταινία λέγεται "Το πάρτι " σε σκηνοθεσία Σάλι Πότερ με πρωταγωνιστές τους Κριστίν Σκοτ Τόμας και Τίμοθι Σπολ.

Ο σπουδαίος Σόουμαν, είναι μια ταινία που αφορά την ιστορία του πρωτοπόρου Φινέα Τέιλορ Μπάρνουμ , του ανθρώπου που οραματίστηκε το μεγαλύτερο σόου στον κόσμο, ξεκινώντας από το μηδέν και από την πεποίθηση πως μπορούμε να μετατρέψουμε την άχρωμη καθημερινότητας της ζωής μας σε απόλυτη μαγεία.

Σε σκηνοθεσία Μάικλ Γκρέισι και πρωταγωνιστές τους Χιου Τζάκμαν, Ζακ Εφρον, Μισέλ Γουίλιαμς, Rebecca Louisa Ferguson.

O Όγκι είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε με παραμόρφωση στο πρόσωπο και πηγαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνοια και τη αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Η ταινία έχει τίτλο Το θαύμα και είναι η μια ιστορία που πράγματι ανήκει σε αυτά.

Σκηνοθετεί ο Στίβεν Τσμπόσκι και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Τζούλια Ρόμπερτς  Όουεν Γουίλσον και Τζέικομπ Τρεμπλέι .

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top