«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» στο Θέατρο Πόλη

Μια ερωτική κωμωδία που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόλη σε σκηνοθεσία Δάνη Κατρανίδη

Το βραβευμένο θεατρικό έργο του  Γουίλι Ράσελ,  που αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία στο θέατρο αλλά και στη διάσημη και υποψήφια για Όσκαρ κινηματογραφική του μεταφορά, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Πόλη σε μια σύγχρονη απόδοση της Λίλιαν Δημητρακοπούλου.

Το έργο παρακολουθεί τη σχέση της Ρίτας, μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ, και του  Φρανκ Μπράιαντ, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Η Ρίτα, δυσαρεστημένη με τη βαρετή καθημερινότητα της δουλειάς της αλλά και την κοινωνική ζωή της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο Φρανκ, μεγαλύτερος σε ηλικία και επίτιμος διδάκτωρ Πανεπιστημίου, δέχεται να αναλάβει το μάθημα ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά του και η Παναγιώτα Βλαντή τον επιλέγει ως τον καθηγητή που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Ο Φρανκ ,που τον υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης ,θα εντυπωσιαστεί από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και θα αναγκαστεί να επανεξετάσει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή, που σταδιακά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η μοιραία συνάντησή τους θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top