Ο Λεωνίδας Καβάκος στις 15 Μαρτίου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας

Ο διεθνούς φήμης βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος συνομιλεί με το κοινο

Πρωτότυπη ιδέα του Ιανού, με καλεσμένο τον Καβάκο

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ, της Αθήνας  και με είσοδο ελεύθερη, ο διεθνούς φήμης βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος θα συνομιλήσει με την Μαργαρίτα Πουρνάρα. Μια συζήτηση για τη μουσική, την παιδεία και τις ηθικές αξίες που πρέπει να ξαναβρούμε.

Το δρώμενο αυτό θα υλοποιηθεί στα πλαίσια των απρόβλεπτων συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. 

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top