Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Enrique Iglesias

Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον 42χρονο Ισπανό στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Ο Enrique Iglesias μπορεί να μην τα είχε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στη φετινή του περιοδεία ενέταξε και την Ελλάδα, στα μέρη όπου θα τραγουδήσει.

Έτσι, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον 42χρονο Ισπανό στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου.

Με την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», ο Enrique Iglesias γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα -μεταξύ των οποίων τα  «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero»- ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Για τον επιτυχημένο σούπερ σταρ από την Ισπανία, που ζει στο Μαϊάμι, αυτό αποτελεί ένα ακόμη πολύ ξεχωριστό ρεκόρ.

Έχει κάνει μέχρι τώρα δέκα παγκόσμιες περιοδείες, με συναρπαστικές παρουσιάσεις σε Νέα Υόρκη, στην πόλη του Μεξικού, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, το Κάιρο, την Ρίγα, το Μινσκ, το Ραμπάτ, την Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν, μπροστά σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια θεατές.

Έχουν πουληθεί 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top