Πρωτοχρονιά με «Άρωμα Βιέννης» στο Μέγαρο!

Στο πόντιουμ ο Γιώργος Πέτρου

H Καμεράτα φέρνει «Άρωμα Βιέννης» στο Μέγαρο Μουσικής

Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής –διεθνώς γνωστή με την επωνυμία Αrmonia Atenea– και ο πολυβραβευμένος μαέστρος της Γιώργος Πέτρου φέρνουν την πρωτοχρονιάτικη Βιέννη στην Αθήνα και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τις πιο αισιόδοξες νότες για το νέο έτος, δίνοντας μία εορταστική συναυλία, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Το διάσημο σύνολο, σε πλήρη συμφωνική σύνθεση, θα υποδεχτεί το 2016 με ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Άρωμα Βιέννης» και αποτελείται από τις ωραιότερες μουσικές σελίδες της βιεννέζικης παράδοσης. Μουσικόφιλοι και λάτρεις της χορευτικής μουσικής, σε ένα ραντεβού με αγαπημένα βαλς («Κρασί, γυναίκα και τραγούδι», «Αυτοκρατορικό βαλς», «Η ζωή του καλλιτέχνη»), δημοφιλέστατες εισαγωγές από οπερέτες (Η Νυχτερίδα και Ο βαρόνος τσιγγάνος) αλλά και ανάλαφρες πόλκες, πάντοτε στο πνεύμα της περίφημης πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους γοητεύοντάς τους κυρίως με τις υπέροχες μελωδίες της οικογένειας Στράους.

Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής...

... την προηγούμενη χρονιά, μάγεψε κοινό και κριτικούς, με τις εξαιρετικά επιτυχημένες συναυλίες της σε μεγάλα διεθνή μουσικά κέντρα, ενώ οι πολυάριθμες ηχογραφήσεις της για δισκογραφικούς κολοσσούς όπως η Decca Classics απέσπασαν επανειλημμένα τις υψηλότερες διεθνείς διακρίσεις. Το 2016 φέρνει την Καμεράτα στην élite των ευρωπαϊκών ορχηστρικών συνόλων, μέσα από τις δισκογραφικές καταθέσεις της για τη Deutsche Grammophon αλλά και μέσα από τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, στη Βιέννη, στην Καρλσρούη, στη Λωζάννη και σε άλλες πόλεις.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top