Ξεκίνησε η προπώληση: Η Redgrave έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση

Tην Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε η προπώληση για την προβολή του ντοκιμαντέρ της Vanessa Redgrave, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. Η προβολή θα γίνει παρουσία της ίδιας της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτιδος.

Μετά την πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Sea Sorrow στις Κάννες τον περασμένο Μάιο και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από κοινό και κριτικούς, η Redgrave επιστρέφει στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον Λόρδο Alfred Dubs, στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας για μια μοναδική προβολή.

Σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, το Sea Sorrow θα παρουσιαστεί στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:00 μ.μ.

Τη βραδιά θα προλογίσει η Μιμή Ντενίση και την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Νικόλα Βαφειάδη. 

Το σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια της προβολής θα ενισχύσει τις ανθρωπιστικές οργανώσεις «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και «Safe Passage».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top