Η Γιώτα Νέγκα για μια μοναδική συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών!

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου

Η Γιώτα Νέγκα στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών

Ύστερα από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες αλλά και σπουδαίες συνεργασίες, η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ουσιαστικά θα μεταφέρει και στην υπόλοιπη Ελλάδα την νέα της παράσταση με τίτλο «Τα τραγούδια που λες», μία παράσταση που παρουσιάστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα και κατέκτησε κοινό και κριτικούς.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θυμάται τραγούδια που αγαπά, τραγούδια πολύτιμα από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, με κοινό χαρακτηριστικό  τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους.

Αγαπημένα, ιστορικά  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, μία μουσική εξομολόγηση  όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο. Ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε συναυλίας μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει στη νέα της συναυλιακή πρόταση τον δικό της  μουσικό κόσμο και υπογραμμίζει όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

Μαζί της μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 
 

Μουσικοί:
 

Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, νυκτά έγχορδα

Νίκος Καλατζάκος: Πλήκτρα

Δημήτρης Κουζής: Βιολί, μαντολίνο

Αλέξανδρος Τράμπας: Μπάσο

Αγγελής Ζευγούλης: Τύμπανα

 

Hχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης / Γιώργος Κατσιάνος

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος

 
Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

 

Τετάρτη 23 Αυγούστου

Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών - Γιαννιτσά

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:  Γενική είσοδος:13€ / Φοιτητικά, Ανέργων, ΑΜΕΑ: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

Κατάστημα Vodafone, Ελ. Βενιζέλου 174 – ΔΗΚΕΠΑΠ-Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top