Ελένη Τσαλιγοπούλου & BoğazMusique στο Ανοιχτό Θέατρο Ζαρού, στην Κρήτη

Την Κυριακή 20 Αυγούστου

Ελένη Τσαλιγοπούλου & BoğazMusique στο Ανοιχτό Θέατρο Ζαρού, στην Κρήτη

Ύστερα από έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!

Την Κυριακή 20 Αυγούστου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique εμφανίζονται στο Ανοιχτό Θέατρο Ζαρού, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, στο πλαίσιο δράσεων των φορέων του χωριού, για την αναβάθμιση κοινωνικών δομών της περιοχής.

 

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

 

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική  μουσική εμπειρία.

 

Οι Bogaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμά

Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες

Αποστόλης Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά

Χάρης Κελλάρης - μπάσο

Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα

Αργύρης Διαμαντής - κρουστά

 

Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

 

Κυριακή 20 Αυγούστου – Ανοιχτό Θέατρο Ζαρού, νομός Ηρακλείου Κρήτης

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 12€

Προπώληση: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, Βιβλιοπωλεία: «Λυχνάρι», «Αβραάμ», «Υδρόγειος», «Πάπυρος», Κρεοπωλείο «Νικολούδης», Είδη Συσκευασίας «Φραγκιαδάκης», Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top