Η Αθήνα γίνεται...Bollywood- 5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου

Για 5η συνεχή χρονιά, η Αθήνα θα γεμίσει χρώματα και ήχους Bollywood, καθώς στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών.

Πρόκειται για τρεις ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική. Το Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς κι έγινε θεσμός. Για αυτό το λόγο, επαναλαμβάνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου από τις 7 ως τις 9 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.



Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικά σεμινάρια χορού, ο 4ος διεθνής διαγωνισμός Bollywood, μοναδικές παραστάσεις, party, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που θα «αγκαλιάζουν» τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με το Opening Party! Ένα party καλωσορίσματος γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις το οποίο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη φεστιβάλ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στο Χώρο Τέχνης 14η μέρα (Καλλιρρόης 10 Νέος Κόσμος - Μετρό Ακρόπολη).

Από την Παρασκευή 7 ως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 16 διαφορετικά σεμινάρια, παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ χορού, από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες: Bollywood, Classical Indian Dances, Bellydance, Tribal Fusion Bellydance, Drum Solo και Iraqi, Tahitian Dances, Ελληνικούς Χορούς και άλλα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και Bollywood Dance Master Training του προγράμματος «Γίνε πιστοποιημένος Δάσκαλος Bollywood Dance». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top