Έντεκα επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί, που ζουν και δημιουργούν σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Ελβετία και την Κούβα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία θεατρική ομάδα, το “ΟΡΑΜΑ”, και κάνουν πραγματικότητα την αλληλεγγύη, αγάπη και υποστήριξή τους για έναν καλό σκοπό, για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, με ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο "Σχέσεις 2 επί 3",  μία γλυκιά κωμωδία που καταγράφει το σήμερα της σύγχρονης γυναίκας.

Ένα έργο που δείχνει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Ένα έργο που δείχνει το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους.

Το έργο είναι της Kathrine Schwyter Giamalidis σε σκηνοθεσία Ιάκωβου Μυλωνά.

Παίζουν: 

Ιάκωβος Μυλωνάς, Kathrine Schwyter Giamalidis, Κορίνα Τριανταφύλλου, Κώστας Βελέτζας, Νίκος Μαυράκης, Θάνος Χαμπέρης, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, Δανάη Νεονάκη, Χρυσή Δημήκου, Κωνσταντίνα Μπούτσικα, Ivan Lopez.

Το έργο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς  206, Αθήνα. Όλα τα έσοδα από την παράσταση είναι για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ και Φοιτητικό 6 Ευρώ. Προπώληση εισιτηρίου: 8 Ευρώ.

Αγορά εισιτηρίων από τα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, τηλ. 210-3418579 (Δευτ. έως Παρ. 11:00-14:00)  ή ηλεκτρονικά στο www.mcf.gr, ή από την “Ticket Services”, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) και στα καταστήματα Forthnet-shops.

 

Tags: