Πετυχημένα μουσικά σχήματα, πασχαλινές προτάσεις διασκέδασης και κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Οι σινεφίλ μπορούν να κάνουν Πάσχα στα… "Δάση της Σιβηρίας". Έτσι λέγεται η νέα ταινία του Σαφί Ντεμπού που περιγράφει την αληθινή ιστορία επιβίωσης ενός Γάλλου αστού ο οποίος εγκαταλείπει την μοντέρνα ζωή του για μια καλύβα στην παγωμένη Ρωσία. Τα τοπία, η μουσική και οι ερμηνείες καθηλώνουν. Με τους: Ραφαέλ Περσονάζ, Εβγκένι Σιντίκιν.

Γιορτινή ατμόσφαιρα και εξαιρετικά προγράμματα προσφέρουν οι Αθηναϊκές πίστες. Στο ΥΤΟΝ σας περιμένει ο Νίκος Βέρτης με όλες τις επιτυχίες του, ενώ ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης, συνδυάζουν λαϊκό και ροκ και σας προσκαλούν στο «Fantasia live». Ένα άλλο καλλιτεχνικό δίδυμο, ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης υπόσχονται μαγικές νύχτες στο Club 22.

Το Allou Fan Park o αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων υποδέχεται το Πάσχα με νέα παιχνίδια, ειδικά οικογενειακά πακέτα, και πολλά πολλά ζαχαρωτά!  Ειδικά στον παραμυθένιο κόσμο του Kidom, μασκώτ περιμένουν πως και πως τα παιδιά για selfies και face paintings με σχέδια γιορτινά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη βοήθεια χορηγών ετοίμασαν ένα παραδοσιακό γλέντι με πολύ φαγητό, ποτό και χορό στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου, την Κυριακή του Πάσχα. Όσοι οι σούβλες γυρνούσαν, γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούσαν!

Ό,τι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια-παρουσιάση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr). Facebook/ Instagram: Anna Stamatiadou 

Tags: