Κινηματογραφικές πρεμιέρες, εκθέσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Λουδοβίκος των Ανωγείων, μας βάζει στο πνεύμα των ημερών με μια συγκινητική μουσική παράσταση... Με κρητικά μοιρολόγια απολύτως συνυφασμένα με το πένθος και την θλίψη που καλύπτουν την Μεγάλη Εβδομάδα, μεταφέρει τον πόνο για τον θάνατο. Στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός" την Μεγάλη Δευτέρα.

Το Ααβόρα Art Cinema, σε συνεργασία με την ιστορικό τέχνης Καλλιόπη Μηνιουδάκη, παρουσιάζουν την έκθεση της Σοφίας Πετρίδη, "Καμία Ελπίδα για το Θάνατο". Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εικαστικό έργο, μια επιλεκτική παρουσίαση της ηχητικής ταινίας, "Αναπνέοντας με το Δωμάτιο". Καθημερινές προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 4 ως τις 23 Απριλίου.

Η Μικτή Ποδοσφαιρική Ομάδα των Νοσοκομείων Αττικής και η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος θα αγωνιστούν για καλό σκοπό. Την Κυριακή 9 Απριλίου παίζουν μπάλα στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης για να ενισχύσουν την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Τα γκολ τους εκτός από θέαμα θα προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά που τα χρειάζονται.

Χιούμορ, αίσθημα, δράση, και συγκινητικές ερμηνείες, έχει το φιλμ "η καλύτερη στιγμή τους" που έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη. Στην ταινία μια σεναριογράφος καλείται κάτω από τα πυρά του πολέμου να γράψει μια καλή ιστορία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού και θα εμπνεύσει την Αμερική να βοηθήσει. Στο δρόμο ερωτεύεται, βρίσκει εμπόδια αλλά τελικά τα καταφέρνει.

Ένα μωράκι με τη φωνή του.... Πάνου Μουζουράκη φέρνει τα πάνω στους κινηματογράφους. Ο δραστήριος μπέμπης φορά πάντα κοστούμι και γραβάτα και έχει μια μυστική αποστολή.... Το ξεκαρδιστικό story του animation "αρχηγός από κούνια" θα σας αρέσει πολύ...

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια – παρουσίαση Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr )  Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou

Tags: