Δωρεάν θέσεις για ανέργους προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή για τα «τοπία»

Τι λέει η αστροφυσικός Αναστασία Μεταλλινού για τις νέες δράσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου

Η Εθνική Λυρική σκηνή προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους και ΑΜΕΑ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 19.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος

Η αστροφυσικός Αναστασία Μεταλλινού, μίλησε στην εκπομπή «Live U», για τις νέες δράσεις του Εθνικού αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο.

«Την πρώτη ημέρα του Απρίλη έχουμε μία ομιλία από μία ερευνήτρια του εθνικού αστεροσκοπείου με θέμα «κλιματική αλλαγή. Την επόμενη που είναι Κυριακή έχουμε το παιχνίδι του χαμένου τηλεσκοπίου για παιδιά 7 με 12 ετών. Είναι ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται μέσα στους χώρους και τους κήπους στο τηλεσκόπιο. Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα γιατί τα παιδιά μαθαίνουν αστρονομία. Στις 23 Απριλίου έχουμε μία μουσική εκδήλωση με τζαζ και ροκ μουσική μέσα στο τηλεσκόπιο και αυτές. Παράλληλα θα ακουστούν και ήχοι από το διάστημα που θα εμπλακούν στις ενορχηστρώσεις, ενώ για πρώτη φορά, θα ανοίξει η ιστορική βιβλιοθήκη, του μουσείου με σπάνια βιβλία του 16ου αιώνα» είπε χαρακτηριστικά η αστροφυσικός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top