Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πετυχημένα μουσικά σχήματα, και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star.

Η μουσική παράσταση "09:05" του Παντελή Βούλγαρη που αγαπήθηκε πολύ, επιστρέφει στο θέατρο "Τζένη Καρέζη". Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Οδυσσέας Ιωάννου και η Ρίτα Αντωνοπούλου, συναντώνται σε ένα σταθμό. Όσο περιμένουν το τρένο, μοιράζονται μελωδίες, σκέψεις και συναισθήματα μιας ζωής!

Με το προσφυγικό και την κρίση καταπιάνεται η νέα ταινία του Γιάννη Σακαρίδη που έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. Στο story τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, ένας tattoo artist, μια Αφρικανή τραγουδίστρια, ένας 40άρης ρατσιστής κι ένας Σύριος πρόσφυγας συναντιούνται στην "πλατεία Αμερικής" και η ζωή τους αλλάζει για πάντα. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Συναυλία αγάπης για τους πρόσφυγες δίνουν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι τραγουδούν δίπλα στον δεξιοτέχνη του ακορντεόν Dasho Kurti και μοιράζουν χαμόγελα! Ραντεβού λοιπόν στις 29 Μαρτίου στην Ιερά οδό, θα είναι για καλό σκοπό.

Μια από τις καλύτερες μουσικές συναντήσεις της Άνοιξης πραγματοποιείται στο PassPort. Ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Βασίλης Καζούλης, και τα Κίτρινα Ποδήλατα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Για 3 Παρασκευές, οι 4 δημιουργοί θα τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες! Μην τους χάσετε (24-31/3 & 7/4).

Κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι, υπάρχουν οι πιο διασκεδαστικοί κουμπάροι! Η Ελένη Καρακάση, ο Δημήτρης Τσινιδέλος και η Τζένη Διαγούπη  (The Koumbaroi Πρότζεκτ) παίρνουν τα μικρόφωνα και λένε τραγούδια που αγαπήσαμε στη σκηνή του ‘’Darling’’. Οι Πέμπτες μαζί τους έχουν απολαυστικό φαγητό και πολύ χορό! 

Ό,τι και επιλέξετε να περάσετε υπέροχα...

Επιμέλεια –παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

 

Tags: