Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πετυχημένα μουσικά σχήματα και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη, και o Αντώνης Λουδάρος μαζεύονται για φαγητό! Αντί να δειπνήσουν… "τρώγονται" μεταξύ τους στην παράσταση «για όνομα» που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης! Τετάρτη και Κυριακή: 20.00 Πέμπτη και Παρασκευή: 21.00. Σάββατο: 18.00 και 21.00 . Στο θέατρο Αλίκη. 

O έρωτας του... Ερωτόκριτου και της Αρετούσας αναζωπυρώνεται στο θέατρο "Σημείο"! Το σπουδαίο έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου που γράφηκε αιώνες πριν, παρουσιάζεται με μοντέρνο τρόπο κάθε Κυριακή στις 18:00. Παίζουν οι ηθοποιοί:  Λάμπρος Γραμματικός, Τρύφωνας Ζάχαρης, Νίκος Ντούρος, Μιχαηλία Μουσάκου, Δανάη Μπερή .

 

Για τον έρωτα στα χρόνια του Facebook όμως, μιλά η κωμωδία του Γιώργου Χατζηπαύλου και της Αστερόπης Λαζαρίδου που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τα γρήγορα σ αγαπώ και οι εύκολοι χωρισμοί σατιρίζονται μοναδικά στην παράσταση «72 ώρες».  Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έως και 29 Ιανουαρίου.

Μια πρωτότυπη παράσταση αποκλειστικά για βρέφη ανεβαίνει στο Θέατρο Άβατον! Μανούλες με μωράκια 4-18 μηνών  μπορούν να ζήσουν μια διαδραστική εμπειρία και να ταξιδέψουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο που έχει γέλιο, μουσικές και χρώματα! Η βρεφική παράσταση "θα βγω από τ'αυγό" παρουσιάζεται από 21 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Σάββατο στις 10.30, 12.00 και 13.30. 

46 χρόνια μετά τον Παπαφλέσσα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, βγαίνει στους κινηματογράφους μια ελληνική ταινία για την επανάσταση του 1821! Το έργο "Έξοδος 1286" περιγράφει την ιστορία 120 ανδρών από τη Σαμαρίνα Γρεβενών, που έτρεξαν να απελευθερώσουν τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Θέατρο! Οι δύο καλλιτέχνες λένε παλιά αγαπημένα, αλλά και νέα τραγούδια, έχοντας στο πλευρό τους την Μαριάννα Πολυχρονίδη και σπουδαίους μουσικούς! Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 22:30

Ο,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια-παρουσίαση:  Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)