Κινηματογραφικές πρεμιέρες, γιορτινές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star. 

Με συναυλίες, θεατρικά έργα, και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους καλωσορίζει τη νέα χρονιά ο Δήμος Αθηναίων. Κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας μπορούν να απολαύσουν πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και να ξεναγηθούν δωρεάν σε ιστορικά σημεία της πόλης! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες προσφέρει και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Όσοι βρεθούν εκεί θα γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και θα ζήσουν μια απίθανη εμπειρία. Υποδεχτείτε το 17... μοναδικά με μουσική, σπουδαίους καλλιτέχνες και βιωματικές δράσεις! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Τον "γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες", και αμέτρητες βόλτες στον πάγο μπορούν να κάνουν όλοι όσοι επισκεφτούν το Μέγαρο Μουσικής! Ένας μεγάλος θίασος εμπνέεται από τον Ιούλιο Βερν και ταξιδεύει τους θεατές, και ένα εντυπωσιακό παγοδρόμιο προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και γιορτινή μαγεία! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στο μετρό! Η Ηρώ Μουκίου και ο Θοδωρής Αντωνιάδης παγιδεύονται σε ένα σταθμό, νομίζουν ότι θα πεθάνουν και καταλήγουν να δουν με... άλλο μάτι τη ζωή! Το έργο "Μια στάση πριν" σκηνοθετεί ο Βασίλης Ρίσβας! Μην το χάσετε! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Πολυχώρο Αθηναΐς στις 20:00.

Μπορεί έξω να χιονίζει, ωστόσο στον Πολυχώρο Vault ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Λάσκαρης φέρνει το καλοκαίρι!  Η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη «Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο», ανεβαίνει ξανά μετά από πολλά χρόνια με ένα νεανικό καστ, χαρίζει γέλιο και ζεσταίνει τις κρύες νύχτες μας! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Παίζουν: Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Καλυβά Μαρία, Κυπριανού Άρης, Μαγκλάρας Δημήτρης, Μανωλάκου Σοφία, Παπακωνσταντίνου Βάλια.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης ηθοποιός και μίμος Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι έκανε τη ζωή του ταινία! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μας γυρνά σε μια εποχή που η ποίηση θεωρούνταν... αρρώστια. Τότε που ο ίδιος μαζί με άλλους μεγάλους της μοντέρνας λατινοαμερικανικής λογοτεχνίας επαναστάτησαν και δικαιώθηκαν! Στο έργο «Ποίηση χωρίς Τέλος» παίζουν: Πάμελα Φλόρες, Άνταν Χοδορόφσκι, Μπόντις Χοδορόφσκι.

Επιμέλεια-παρουσίαση Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Tags: