Ο Μπάμπης Τσέρτος στο «Ρυθμός Stage» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Ένα ταξίδι στην προϊστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Ρυθμός Stage

 Ο Μπάμπης Τσέρτος μετά τις τρεις παραστάσεις επιστρέφει στο Ρυθμό Stage για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σ’ ένα πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια,  “ Εφ ΄όλης της ύλης ”.

Με κορμό το ρεμπέτικο, ταξιδεύουμε από την προϊστορία του, μέχρι και την σημερινή εκδοχή του Λαϊκού Αστικού Τραγουδιού. Παραδοσιακά, Σμυρνέικα , Ρεμπέτικα, Ρετρό, έντεχνα λαϊκά, νεώτερα Τραγούδια .

Συνοδοιπόροι σ΄ αυτή τη βραδιά η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της, ο Κυριάκος Γκουβέντας κορυφαίος βιολιστής , ο Δημήτρης Ρέππας στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα και το ούτι και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και στο ακορντεόν, καθώς και στις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της ορχήστρας.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα ακουστούν τραγούδια από τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Μπάμπη Τσέρτου με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της καρδιάς τα πάθη» και της Ειρήνης Τουμπάκη με τον Βαγγέλη Μαχαίρα « Της ζωής μου η γραμμή»

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρόταση αποτελεί και η απόφασή του Ρυθμού να λειτουργήσει την κουζίνα του με εξαιρετικές επιλογές και ειδικό μενού

Ώρα προσέλευσης: 22.30 Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top