H Eλλάδα του ’80 στην Τεχνόπολη αναζητά εθελοντές! Θέλεις να γίνεις κι εσύ GR80s;

Τι θα κερδίσεις από την συμμετοχή σου και τι πρέπει να έχεις

Η Ελλάδα του ’80 αναζητάει εθελοντές στην Τεχνόπολη

Αν σε ενδιαφέρει η μόδα, η ιστορία, η αρχιτεκτονική, ο αθλητισμός, η πολιτική, αν σου αρέσει να συναναστρέφεσαι κόσμο και θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δεκαετία του ‘80, τα GR80s σε περιμένουν! Δήλωσε συμμετοχή τώρα, επιλέγοντας τις θεματικές ενότητες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, και γίνε μέλος της ομάδας των GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη!

Η μεγαλύτερη συμμετοχική έκθεση για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας φέρνει στην Τεχνόπολη 4.000 εκθέματα που συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους μήνες από περισσότερους από 250 λάτρεις του ‘80. Η συμμετοχή του κοινού όμως δε σταματά εδώ!

Αναζητάνε  ανθρώπους με διάθεση για επικοινωνία, πνεύμα συνεργασίας, και με επιθυμία να συμβάλλουν στις διάφορες οργανωτικές λειτουργίες της έκθεσης με τρόπο που σχετίζεται με τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Απευθύνονται  τόσο σε φοιτητές/σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένη εμπειρία στην προετοιμασία και οργάνωση ενός μεγάλου πολιτιστικού έργου, αλλά και σε ανθρώπους που έζησαν και έχουν εμπειρίες από τη δεκαετία του ’80.

Τι μπορείς να προσφέρεις;

Σε καλούνε να γίνεις κομμάτι της διοργάνωσης,  καλωσορίζοντας και ξεναγώντας τους επισκέπτες στον κόσμο του ΄80 μέσα από  τα 13 περίπτερα της έκθεσης. Να υποδέχεσαι το κοινό στο περίπτερο της επιλογής σου, να ξεναγείς κι εσύ τους επισκέπτες σε συνεργασία με τους επιμελητές μας.

Τι θα χρειαστείς;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι άνεση στην επικοινωνία με άτομα διαφορετικών ηλικιών, πάθος για μάθηση, ανταλλαγή γνώσεων, κέφι και δημιουργική διάθεση!

Τι θα κερδίσεις;

Θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην προετοιμασία και λειτουργία μιας μεγάλης πολιτιστικής διοργάνωσης στον πιο πρωτοποριακό πολιτιστικό χώρο της Αθήνας, θα γνωρίσεις ανθρώπους από τους χώρους της τέχνης, της πολιτικής, των κοινωνικώνεπιστημών και της αρχιτεκτονικής, θα συναντήσεις προσωπικότητες της δεκαετίας του ’80 και θα φέρεις και εσύ μαζί μας τα GR80s στη σύγχρονη εποχή!

Πως μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον;

Αν επιθυμείς να προσφέρεις εθελοντική εργασία και να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του 2017, δήλωσε τα περίπτερα που σε ενδιαφέρουν με σειρά προτεραιότητας στη φόρμα συμμετοχής http://www.gr80s.gr/index.php/aitisi-simmetoxis-stin-omada και η ομάδα των GR80s θα επικοινωνήσει μαζί σου!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top