Ο Ρένος Χαραλαμπίδης επιστρέφει με μία μουσική ανατρεπτική παράσταση

Tραγούδια, ατάκες και ένα πάρτι με τις μουσικές επιλογές του ηθοποιού και του Κώστα Γιάντσιου

Ρένος Χαραλαμπίδης επιστροφή

Η ανατρεπτική μουσική παράσταση «Μπλέντερ: η επιστροφή» επιστρέφει 10 χρόνια μετά και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο του Biscotto group στο Mediterranean Cosmos.

  

Tην συγκεκριμένη παράσταση είχαν παρουσιάσει πριν μία δεκαετία ο  Κώστας Λειβαδάς και ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο κοινό της Αθήνας και είπαν τραγούδια και κείμενα που εκφράζουν μία ολόκληρη γενιά που ψάχνει την ταυτότητά της.

«Υπάρχει πάντα ένα κρυμμένο ΜΠΛΕΝΤΕΡ που καθοδηγεί μυστικά την κάθε γενιά. Τραγούδια, ταινίες, κείμενα, ποιήματα, πλάκες, σκόρπιες σκέψεις, όλα μέσα στο ΜΠΛΕΝΤΕΡ».

Η παράσταση της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία να γνωριστούν με τον Κώστα Γιάντσιο, τον διευθυντή σύνταξης του biscotto. Τότε ξεκίνησε και η πολυετής συνεργασία του Κώστα Λειβαδά με το περιοδικό biscotto 2310, όπου δημοσιεύει κείμενά του, μέχρι σήμερα. Ένα χρόνο πριν, περίπου, ο Κώστας Γιάντσιος και ο Κώστας Λειβαδάς συζητούν την επαναφορά του ΜΠΛΕΝΤΕΡ με ανανεωμένα κείμενα, ως μία μουσική παράσταση – blog, που σε τακτά διαστήματ θα παρουσιάζεται με αλλαγές στο περιεχόμενο και στους προσκεκλημένους.

Και ποια θα ήταν η καλύτερη επαναφορά από μία γενέθλια παράσταση με τη συμμετοχή του αρχικού συμπρωταγωνιστή, του Ρένου Χαραλαμπίδη;

Τραγούδια, ατάκες και ένα party μετά την παράσταση με μουσικές επιλογές του Κώστα και του Ρένου μας περιμένουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos.

Ο Κώστας Λειβαδάς, σημειώνει: «10 χρόνια μας χωρίζουν, λοιπόν, από το Μπλέντερ, την παράσταση – ανατροπή, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και σταθμό τόσο για εμένα όσο και για εκείνον. Τι τη γέννησε τότε; Μα το ίδιο που μας τραβάει και τώρα...: η ανάγκη για γέλιο, τραγούδι, χαρά, ενδοσκόπηση, σαρκασμό και κατανόηση του κόσμου και της εποχής και η βαθιά απελπισία για την τροπή του ελληνικού δράματος και του αδιέξοδου, που ανθίζει τα τελευταία 20 χρόνια με διάφορες μεταμφιέσεις. Το ΜΠΛΕΝΤΕΡ είναι γλυκά καταδικασμένο να μιλάει για το σήμερα και αυτό θα κάνει, νυν και αεί».

Μαζί με τον Κώστα, τον Ρένο και τον Κώστα θα βρεθούν στη σκηνή η Χριστίνα Σαμαρά, η ανερχόμενη ερμηνεύτρια της Θεσσαλονίκης, και οι εξαιρετικοί μουσικοί, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα και Αιμίλιος Μπαριάμπας στο μπάσο.

 

Συντελεστές:

Κείμενα, τραγούδι, αφήγηση:
Κώστας Λειβαδάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Κώστας Γιάντσιος

Τραγούδι: Χριστίνα Σαμαρά
Τύμπανα: Βαγγέλης Καλαμάρας
Μπάσο: Αιμίλιος Μπαριάμπας

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top