​Κινηματογραφικές πρεμιέρες, γιορτινά events και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου «χτυπά» και σκηνοθετικά φέτος, ανεβάζοντας το "Yard Gal" της Rebecca Prichard, ένα σκληρό έργο, με ένα άκρως ευαίσθητο θέμα! ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Πρωταγωνίστριες είναι δύο ανήλικες κοπέλες που ζουν στα άκρα, μέχρι τη στιγμή που μια φίλη τους βρίσκει τραγικό θάνατο.Στον Πολυχώρο VAULT. Από 2 Δεκεμβρίου 2016 έως 30 Ιανουαρίου 2017. ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Παρασκευή 23:30 Σάββατο 23:30 Δευτέρα 20:00.

s.jpg

Στο Θέατρο Κνωσός ο βασιλιάς Μενέλαος προσπαθεί να πάρει πίσω την γυναίκα του, με την όπερα "Ελένη" του Αντώνη Καρατζίκη! Χάρη στο ποιητικό κείμενο της Μαρίας Αθήνη, και τη σκηνοθεσία της Ζωής Ξανθοπούλου το κοινό ταξιδεύει στην αρχαία Αίγυπτο, μαγικά, λαμβάνοντας παράλληλα μηνύματα ειρηνικά! Στις 10, 14 & 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.00.

o.jpg

Η ιστορία της ταραχώδους ζωής του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα του Ζακ Υβ Κουστώ, από το βυθό της θάλασσας στον ουρανό της δόξας, μεταφέρεται στους κινηματογράφους. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές παραγωγές, που έχει ταξίδια, ανατροπές, και συγκίνηση! Μην την χάσετε! Η ταινία «Οδύσσεια» σαλπάρει στη μεγάλη οθόνηστις 8 Δεκεμβρίου .

zak2.jpg

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο πολυμήχανος stand up κωμικός που βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας διασκεδάζει, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση "Σχεδόν σαράντα" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Κάθε σαββατοκύριακο περνά από ακτίνες Χ τους άντρες, σατιρίζοντας κάθε τι που περνούν τα αρσενικά με ή χωρίς τα θηλυκά! Από 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:30.

x.jpg

Για τους μικρούς μας φίλους, το Christmas Factory στην Τεχνόπολη άνοιξε και είναι πιο γιορτινό από ποτέ! Παιχνίδια, εκδηλώσεις, ταινίες και θεατρικά είναι εκεί για τα παιδιά! Στον παραμυθένιο προορισμό ζει μόνιμα ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά, που έχουν για όλους δώρα και γλυκά! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

te.jpg

Ότι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)