​Με το έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ “Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ”, ο Δημήτρης Λάλος μας συστήνει έναν κόσμο γεμάτο νεανικό πάθος και ερωτικό εκτροχιασμό, όπου τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας έχουν τον πρώτο λόγο. Μια παρέα φοιτητών Ιατρικής εξερευνά τα όριά της, φλερτάροντας με το θάνατο και την καταστροφή.
Το ψυχογράφημα «Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ» του Μπρούκνερ, γραμμένο το 1926, παρακολουθεί μια ομάδα νέων φοιτητών ιατρικής, που μέσα στην υπεροψία και στην απόγνωσή τους, προετοιμάζουν άθελά τους το έδαφος για τα κηρύγματα της εθνικοσοσιαλιστικής ναζιστικής ιδέας. Οι χαρακτήρες, ακροβατώντας ανάμεσα στην ιδιοφυΐα και στην παράνοια, στις σπουδές και στα πειράματα, ανακαλύπτουν τα όρια τους, φωτίζοντας σκοτεινές πτυχές του υποσυνείδητου που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Η παζολινική ατμόσφαιρα του έργου, μας κάνει να αναρωτηθούμε πραγματικά πόσο μακριά μπορεί να βρισκόμαστε από μια εποχή σκληρότητας και απανθρωπισμού. Τα παιχνίδια εξουσίας και το ερωτικό τους πάθος, θα τους φτάσει στο τέλος στα άκρα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση–Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λάλος Σκηνικά: Μιχάλης Σαπλαούρας Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννα Τζερμιά Video: Θάνος Κερμίτσης. Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας Επιμέλεια γραφιστικών: Tom Yang. Προβολή / Επικοινωνία: BrainCo S.A.
Παίζουν: Ξένια Αλεξίου, Τάσος Δέδες, Νατάσα Εξηντ��βελώνη, Κρίστελ Καπερώνη, Χριστίνα Μαριάνου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ουσίκ Χανικιάν
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΥ: Tempus Verum - Εν Αθήναις, Ιάκχου 19,Γκάζι Τηλ.: 2103425170
ΠΟΤΕ: Έως : 8/1 Απόγ.: Κυρ. 7 μ.μ. Βραδ.: Παρ., Σάβ. 9 μ.μ.
Είσοδος 12 Ευρώ κα��ονικό & 8 Ευρώ μειωμένο
Διάρκεια 75’
Προπώληση από 10 Ευρώ στο www.viva.gr
Ώρες ταμείου 12.00 με 21.00