Για το αν έχει βγάλει χρήματα μέσα από την τόσο μεγάλη και επιτυχημένη πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα μίλησε μεταξύ άλλων στην τελευταία του συνέντευξη ο Μίμης Πλέσσας.

«Για την ώρα, δεν έχω εισπράξει δεκάρα από τις επιτυχίες μου. Γιατί; Γιατί δεν ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο αποκλειστικά με μια εταιρεία», είπε μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino.

Και συνέχισε εξηγώντας τι εννοεί: «Θέλω να πω πως εγώ πότε έκανα μιούζικαλ, πότε έκανα μουσική κωμωδία, πότε δραματικές ταινίες και συνεργαζόμουν με πολλούς καλλιτέχνες. Πώς να υπέγραφα; Θυμάμαι είχε έρθει ο Στράτος ��ιονυσίου και μου είχε πει: «Δάσκαλε, μου έδωσες ζωή με το τραγούδι “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου” και τώρα μου την παίρνεις πίσω;». «Εγώ; Γιατί;», του λέω. «Δεν μου το ηχογραφεί ο Τάκης ο Λαμπρόπουλος επειδή δεν υπογράφετε συμβόλαιο αποκλειστικότητας μαζί του», μου λέει. Του απαντώ: «Αγόρι μου, στο χαρίζω». Το ίδιο έγινε και με το τραγούδι «Άνοιξε πέτρα» της Μαρινέλλας. Με ρωτήσατε, λοιπόν, αν έχω βγάλει λεφτά από τη δουλειά μου. Μα πιστεύω ότι θα βγάλω στο μέλλον, είναι η απάντηση που σας δίνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μίμης Πλέσσας στο star.gr:«Αγγίζω το πιάνο και είναι σαν να χαϊδεύω την αιώνια ερωμένη μου»

Το star.gr στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα με τον Κώστα Χατζή