Ένα παραμύθι που είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια στα μάτια των παιδιών.

Ναι, υπάρχουν και πραγματικοί ήρωες που κατακτούν τα όνειρά τους μόνο με τις δικές τους δυνάμεις.

Όπως ο Γίγαντας Μ.Π. που κατάφερε να φτάσει τρέχοντας από τη Γη στο φεγγάρι, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί!Το παραμύθι "Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π." μας διηγείται την απίστευτη ιστορία της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου, Μαρίας Πολύζου!

PARRRR.jpgΤα παιδιά "ταξιδεύουν" με την ηρωίδα σε μια συναρπαστική διαδρομή καθώς εκείνη προσπαθεί να κατακτήσει το παιδικό της όνειρο και να φτάσει στο μακρινό φεγγάρι.

Μαζί της ανακαλύπτουν την αξία της προσπάθειας και τη δύναμη της θέλησης! Μαθαίνουν να ονειρεύονται και να τολμούν, όπως ακριβώς τόλμησε και αυτή να είναι η μοναδική γυναίκα στο κόσμο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που πραγματοποίησε τον Φειδιππίδειο Άθλο (Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα-Τύμβος Μαραθώνα), διανύοντας 524 χλμ!

γίγαντας.png

Τα κείμενα έγραψε η συγγραφέας παιδικών Βιβλίων, Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου και η εικονογράφηση έγινε από την Ράνια Βαρβάκη.

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στο Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για την κάλυψη αναγκών των ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».

14938085_1425224297505593_1263304878_n (960x960).jpgΤο βιβλίο «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π» διατίθεται στο κατάστημα "RUNNER STORE" στο Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210 6811770 .

Επίσης το κοινό μπορεί να το προμηθευτεί και από το περίπτερο 90 κατά την διάρκεια της έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do από τις 10 Νοεμβρίου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική και αγγλική Έκδοση ( A Giant Called M.P.)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974725875 κ. Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου


Στην εκπομπή keep running στο webtv του Star channel την Παρασκευή 04.11 ήταν καλεσμένη στο 42.17 η συγγραφέας του παραμυθιού μαζί με την κα Πολύζου.