​Το μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο δένει στο Stage του Ρυθμός Stage, στις 10 Νοεμβρίου! Ένα μαγαζί-σταθμός, που φιλοξενεί τα πιο μοντέρνα και ποιοτικά σχήματα, ανοίγει τις πόρτες του στα «ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» και σας καλεί να είστε εκεί για να απολαύσετε καλή μουσική!

untitled.png
Η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis σε μια μοναδική μουσική παράσταση

Ο Alex Papadiamantis συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και ορχηστρική μουσική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το Ισπανικό φλαμένγκο με τα Πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά με τα Κυπριακά μας… Και όλα αυτά μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου αποτελούν το ταξίδι για το οποίο μιλάμε.
νμκ.png
Η Σύλβια Ευθυμίου επίσης θα μας παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια, «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη τις «Τρείς Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα και το «Μέσα στο Χθες» σε στίχους Αλέξανδρου Μανταλβάνου.Την μουσική υπογράφει σε όλα τα τραγούδια ο Alex Papadiamantis.

ξ.pngξν.png


Vocals: Σύλβια Ευθυμίου

electric violin: Alex Papadiamantis

Synths: Κώστας Δάρας

Guitar: Marios Chibici

Bass: Άρης Νικολέρης

Drums: Παναγιώτης Βλάχος

Ώρα έναρξης 21.30

Είσοδος : 5 ευρώ