Το συγκλονιστικό μπεστ σέλλερ του Σταμάτη Μαλέλλη «Το τέρας και Εγώ», που έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο «Πρόβα».

τέρας 2.jpg
Το «Τέρας και Εγώ» αναφέρεται στη ζωή ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή ζει αγκαλιά με το θάνατο!Πρόκειται για ένα συνταρακτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει τη σκληρή μάχη που δίνει ο δημοσιογράφος με την κατάθλιψη αλλά και την λύτρωση που παίρνει στο τέλος.

τέρας 3.jpg

Τον ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη υποδύεται ο Σωτήρης Τσόγκας, την ψυχίατρο η Μαίρη Ραζή, τον αδελφικό του φίλο ο Κυριάκος Ντούμος και την γραμματέα του η Γρηγορία Βελέντζα.

τέρας 5.jpg

Στο βίντεο της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου , Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίο��, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.

Λίγα λόγια για τη θεατρική παράσταση

Η μελαγχολία τον χαρακτήριζε από τα παιδικά του χρόνια. Σε συνδυασμό με το αυταρχικό και καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον γέννησαν την κατάθλιψη, που εκδηλώθηκε έντονα με πανικούς, υπό συνθήκες άγχους και πίεσης στην εργασία του στην τηλεόραση. Κάθε επαφή με την δουλειά του μύριζε θάνατο. Δεν μπορούσε όμως να την παρατήσει. Δεν του άρεσε να είναι αστός και βολεμένος, αλλά ήταν. Ήθελε να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο, αλλά δεν το έκανε. Αυτή η αντίφαση τον οδήγησε στο να αισθάν��ται ένοχος και οι πανικοί ήταν η αυτοτιμωρία του! Με την βοήθεια της φαρμακευτικής αγωγής και της ψυχανάλυσης, άρχισε σταδιακά να αλλάζει τη ζωή του. Έγινε ο πρωταγωνιστής της ζωής του. Βγήκε νικητής από έναν αγώνα ζωής και θανάτου. Αυτό που κατάφερε ο ήρωας του έργου μπορούν να το καταφέρουν όλοι, όσοι υποφέρουν από την κατάθλιψη και τον πανικό. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο: η αρρώστια αυτή περνάει, γιατρεύεται!

τέρας.jpg


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΛΗΣ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ – ΜΑΙΡΗ ΡΑΖΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΟΥΜΟΣ – ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΧΟΥΒΑΡΔΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΡΑΖΗ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ
VIDEO ART: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΥ: «ΠΡΟΒΑ» ΑΧΑΡΝΩΝ & ΗΠΕΙΡΟΥ 39
ΠΟΤE: Από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο: 21:00, Κυριακή: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Μειωμένο: 10€, Προπώληση: 10€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικώντας το τέρας της κατάθλιψης πάνω στο θεατρικό σανίδι

Ο Σταμάτης Μαλέλλης αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή του στα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης