​Το ομώνυμο βιβλίο της σειράς του Star «Ζωή μου» παρουσίασε στα Public, η συγγραφέας Καρμέλα Κατσαμένη.

Η συγγραφέας και σεναριογράφος, μοιράστηκε τις αλήθειες με την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία συντόνισε και την εκδήλωση.

«Το σήριαλ καθρεφτίζει τη ζωή όλων των ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν» είπε χαρακτηριστικά η Καρμέλα Κατσαμένη και εκμυστηρεύτηκε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» πώς της ήρθε η έμπνευση για να γράψει το βιβλίο.

«Το βιβλίο το αφιερώνω στην Δήμητρα Παπαδοπούλου, επειδή ήταν η έμπνευσή μου και για τη σειρά και για το βιβλίο».

Για το βιβλίο της συγγραφέα μίλησαν η Ζωή Κωνστανταροπούλου, ο σύμβουλος προγράμματος του Star, Άκης Χαραλαμπίδης, και η πρωταγωνίστρια της σειράς Κατερίνα Γερονικολού, η οποία ανέφερε:

«Η “Ζωή μου” έγινε κανονικά η ζωή μου και πέντε μήνες χορεύουμε στο ρυθμό της. Παρουσιάσαμε και το βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, στο οποίο βασίζεται και η σειρά του Star».

Και οι υπόλοιποι συντελεστές του σήριαλ ήταν παρόντες στο κάλεσμα της Καρμέλας Κατσαμένη.

«Δεν μπορείς εύκολα να πεις όχι στην Καρμέλα. Μου διευκρίνισε πως αν δεν είμαι εγώ στη σειρά, δεν πρόκειται να την κάνει. Έτσι εγώ κολακεύτηκα και την εμπιστεύτηκα για να πω το ναι» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Είναι μία ιστορία πολλών υπέροχων ανθρώπων, που η Καρμέλα με απόλυτη μαεστρία, τους έφερε στον ίδιο δρόμο» ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Πολλά πράγματα θα τηρηθούν από το βιβλίο, όμως θα υπάρξουν και πολλές τηλεοπτικές ανατροπές» τόνισε η Ευγενία Παναγοπούλου.

Για την σειρά μίλησε και η «κακιά» της σειράς, Μαρία Ιωάννου.

«Κάνω την σατανική Μάνια και την απολαμβάνω» εξολογήθηκε η ηθοποιός ενώ με τη σειρά της η Παναγιώτα Βιντεντζάκη είπε πως το σενάριο της σε��ράς την καθήλωσε.

Το σενάριο μεταξύ άλλων συνυπογράφει και η Ντέλλα Φώσκολου η οποία επισήμανε πως το βιβλίο της Καρμέλα, την συνεπήρε.