​Το Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου ξεκίνησε η Κορυφαία Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo στο Helexpo Maroussi και σημαντικά πρόσωπα τίμησαν τους διοργανωτές και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.Την κορδέλα της Athens Home Expo, έκοψαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τον δήμαρχο Αχαρνών κ. Κασσαβό Ιωάννη και τον πρέσβη της Σλοβακίας κ. Peter Michalko.

κορδέλλα.jpg

Μαζί με τους διοργανωτές της Έκθεσης - Τάκη, Χάρη και Μυρσίνη Μαρσώνη – την πρώτη βόλτα στην Athens Home Expo έκαναν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ζωή Κρονάκη, ο Γιάννης Τουμπάνος, ο Παναγής Τζωρτζάτος και πολλοί άλλοι!

δ.jpg

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης Athens Home Expo διεκδικούν ένα μοναδικό δώρο που δεν είναι άλλο από μία μεγάλη δωροεπιταγή των 2.000 ευρώ από την εταιρία, ΚΥΡΙΤΣΗΣ-Χειροποίητο Έπιπλο.

αφίσα.jpg


Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Η έκθεση Athens Home Expo θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου!

τσαουσόπουλλλλ.png

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές: 16.30-21.30
Σ/Κ: 10.30-21.30