​Το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζεται η σειρά «Ζωή μου» που προβάλλεται κάθε μέρα στο Star, κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο στα βιβλιοπωλεία.

Υπόθεση

Τη Δήμητρα Χαρίτου, τη Στέλλα Κοντού και τη Μαρία Πολέμη ενώνουν μια δυνατή φιλία και τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν στο ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσαν. Τρεις γυναίκες που, εκτός από το παρελθόν, μοιράζονται το μέλλον, τα όνειρα, τις ζωές τους..

Όταν η Δήμητρα, πασίγνωστη πια ηθοποιός, ερωτεύεται τον Άγη Δρούση, αφήνεται να ζήσει το παραμύθι… Για πρώτη φορά γίνεται μέλος μιας οικογένειας. Είκοσι τέσσερις ώρες μετά τον γάμο τους μια διπλή δολοφονία ανατρέπει τα πάντα. Θύματα ο αγαπημένος της Άγης και η αδελφική της φίλη, η Μαρία.

229746_6343567009_1328_n (535x800).jpg

Η Δήμητρα από νύφη γίνεται χήρα, και από ερωτευμένη σύζυγος απατημένη… Αντί να θρηνεί, καταριέται… Αντί να καταριέται, δικαιολογεί… Έτσι, τινάζονται στον αέρα οι ζωές όλων τους και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει. Ό,τι κατάφεραν να μείνει κρυφό τόσα χρόνια αποκαλύπτεται: ο Άγης και η Μαρία είχαν μαζί ένα εξάχρονο παιδί, τη Ζωή.Και τώρα αφήνουν τη Δήμητρα κηδεμόνα της… Πώς απαρνιέσαι ένα παιδί όταν έχεις ζήσει την κόλαση του ορφανοτροφείου; «Αγάπα την… σαν να υπάρχει μόνο αυτή για σένα».

Συγγραφέας της σειράς είναι η Καρμέλα Κατσαμένη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Έλληνα.

ζωηηηη (329x439).jpg


Αποφοίτησε από Ανώτατη Σχολή Λογιστικής στη Γαλλία, όπου και εργάστηκε έως το 1992 ως υπεύθυνη ισολογισμών και οικονομικών δεδομένων. Ταυτόχρονα παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και μεταφυσικών επιστημών σε πολλές χώρες. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεμαγνητική ικανότητα του ανθρώπου. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία της: Με τα μάτια της μοίρας (Καστανιώτης, 2004), Και αν είναι αλήθεια, τολμάς να πεθάνεις; (Μίνωας, 2005), Σκότωσέ με (Μίνωας, 2006), Απόλυτος έλεγχος (Κέδρος, 2009).