​Μία προσφορά για τους λάτρεις του θεάματος, έκανε το Θέατρο Τέχνης και έτσι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, όποιος θέλει να παρακολουθήσει μία από τις παραστάσεις της νέας σεζόν 2016-2017, μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο, δίνοντας μόνο τρία ευρώ.

Συγκεκριμένα θα δοθούν:

• έως και 150 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Η ζωή είναι ωραία: οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ», «Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι», «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», και «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία».

• έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Διάφορες επιλογές Πέτρος», «Relax My Notis», «Φαίδρα», «Η σονάτα του Κρόϊτσερ», «Ο Φόβος τρώει τα σωθικά», «2017», και «Ιβάνωφ»

��� έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Αδαμαντία», «Μια πέτρα λάθος», «Ακυβέρνητες πολιτείες: Η Λέσχη».

• έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις : «Θουκιδίδης δραματικός, το θέατρο του πολέμου», «Ερωτόκριτος»

Σημειώνεται πως η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00 και ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14), ενώ η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί –ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.

Το Θέατρο Τέχνης διευκρινίζει πως θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας και μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, όσοι έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως θα δοθούν εισιτήρια για 16 παραγωγές της σεζόν, όλες όσες έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τα «Αναλόγια 2016» που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς με εισιτήριο των 5 ευρώ και την επανάληψη «Σιχτίρ ευρώ μπουντρούμ δραχμή» που παρουσιάζεται για 6 μόνο παραστάσεις.