Δεκαοκτώ διαφορετικές ιστορίες και πολύ χιούμορ έχει η κωμωδία "Ring" που ανεβαίνει στο θέατρο «Ιλίσια Βολανάκης» από την Τετάρτη 13 Απριλίου. Θανάσης Τσαλταμπάσης και Μαρίνα Καλογήρου συγκρούονται με πάθος, στο τέλος όμως κερδίζει ο έρωτας! (παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή).

ts2.jpg

Στο θέατρο "Τσάι στη Σαχάρα" θα σερβίρεται απ'τις 11 Μαρτίου άφθονο γέλιο! Το "ελεύθερο ζευγάρι" των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε είναι βγαλμένο από την ζωή γι' αυτό και συγκινεί τον θεατή! Παίζουν οι ηθοποιοί: Φίλι Μαρσώ, Γιώργης Κοντοπόδης (παραστάσεις Παρασκευή και Σάββατο).

e.jpg

Με ανανεωμένο πρόγραμμα επιστρέφει στο "Σταυρό του Νότου", ο Πάνος Μουζουράκης τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου. Εκτός από τραγούδια, θα μοιραστεί και σκέψεις με το κοινό, μέσα από ένα κείμενο ανατρεπτικό!

m.jpg

O Σινάτρα "συναντά" τον Χατζηδάκη στο Κολωνάκι στις 16 Απριλίου! Η Μαριλιάνα Ρηγοπούλου ανάβει "τα φώτα της Ράμπας" σε μια μουσική παράσταση πολύ διαφορ��τική από τις άλλες στο «Μπαράκι της Διδότου».

mariliana.jpg

Το μεγαλύτερο festival χορού στα Βαλκάνια πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη! 1.500 χορευτές, έξι διαγωνισμοί και δύο μεγάλα πάρτι θα κάνουν την πόλη να λάμπει! Το "Thessaloniki Dance Festival 2016", πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 8 & 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

f2.jpg

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους έκανε η "Ορκισμένη Παρθένα". Στην ταινία: η Χάνα για να αποφύγει έναν γάμο γίνεται άντρας! Όταν μετά από χρόνια καταλαβαίνει τι έκανε, ξαναγεννιέται!

pa.jpg

Η οικογένεια Πορτοκάλος ξαναχτυπά! Στην κωμωδία "Γάμος αλά ελληνικά 2", η Νία Βαρντάλος παρουσιάζει με χιούμορ ελληνικά ήθη και έθιμα, διασκεδάζοντας όλο τον πλανήτη!

ga2.jpg

Ότι κι αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

ΒΙΝΤΕΟ STAR