​Ο Απρίλιος ξεκινά στο “EXIT” με πολλή μουσική! Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” και μοιράζεται "εξ αδιαιρέτου" τη σκηνή με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη για 4 μόνο παραστάσεις. (Κάθε Σάββατο-Από 2 έως 23 Απριλίου).

MITSIAS22.jpg

Το μουσικό έργο του Μάριου Τόκα «ζωντανεύει» στο θέατρο BADMINTON! Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση-αφιέρωμα στον αξέχαστο κύπριο μουσικοσυνθέτη. (Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Απριλίου 2016).

AFIEROMA.jpg

Μια μεγάλη γιορτή με δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και σεμινάρια μουσικής στήνεται στη Νέα Σμύρνη! Στην ηλεκτρονική σελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου θα βρείτε κάθε σχετική πληροφορία και που ξέρετε μπορεί να κερδίσετε χρήματα και βραβεία! (Nea Smyrni Music Project 2016).

NEAS.jpg

Μια ταινία για την συναρπαστική ζωή του Βρετανού σκιέρ Μάικλ Έντουαρντς έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. Στο συγκινητικό έργο "Έντι ο αετός" : ένας απλός εργάτης με κακή όραση και υψοφοβία καταφέρνει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να γραφτεί στην ιστορία.


EDIS.jpg

Στο θέατρο "Κιβωτός" ανεβαίνει η ιστορία της αντισυμβατικής "Γκάμπυ". Χρ.Σιμαρδάνης, Λ.Μπακλέση και Γ.Μπρέμπου "κρύβονται" πίσω από την ηρωίδα σε ένα έργο με νοσταλγία, πληρωμένο έρωτα, και πολλή ευαισθησία. (Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως τις 12/4).

OLOI.jpg

Για τους μικρούς μας φίλους, ο Μάγος του Οζ.... εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο Θέατρον, Ελληνικός Κόσμος! Λιοντάρια, μάγισσες και απίθανοι ήρωες μας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι! (Κυριακή 11:30 & 14:30)

MAGOS.jpg

Ότι κι αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!