​Μαθήματα ζωής, αγάπης και επικοινωνίας δίνουν τα «Παιδιά ενός κατώτερου θεού» στο θέατρο Βεάκη. Στο ευαίσθητο έργο του Μέντοφ, ένας δάσκαλος ορθοφωνίας προσπαθεί να κάνει μια κωφάλαλη να μιλήσει. Για δύο ώρες, ο Γιάννης Βούρος και η Χρύσα Παππά με τις ερμηνείες τους και την μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη συμπαρασύρουν το κοινό σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
sos1.jpg
Στο Θησείον ένα… σχολείο για αντάρτες μας μεταφέρει στην Χιλή του 1987. Μια ομάδα φοιτητών εκπαιδεύεται για να ανατρέψει την Χούντα του Πινοσέτ. Το "Escuela" του Καλντερόν που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Γιοβανίδης, έχει χιούμορ, τρόμο αλλά και αλήθειες για την εξουσία των κυβερνήσεων.
eckuela4.jpg

Μια Ελληνίδα και μια Γερμανίδα συγκρούονται με φόντο την οικονομική κρίση και την ξενιτιά στην ταινία «Μια ανάσα». Τα διαφορετικά εθνικά και ταξικά χαρακτηριστικά πρωταγωνιστούν στο κοινωνικό δράμα που σκηνοθετεί ο Christian Zubert.

ANASA3.jpg

Λάμψη, ομορφιά, ταλέντο, πολύ τραγούδι και χορό έχει το θρυλικό μιούζικαλ του Bob Fosse, "Sweet Charity" που ανεβαίνει στο Badminton! Στην φαντασμαγορική παραγωγή που σκηνοθετεί ο Chet Walker, η Σμαράγδα Καρύδη γίνεται χορεύτρια, όσο όμως και να λικνίζεται δεν μπορεί να βρει την αληθινή αγάπη που ψάχνει διακαώς!
badminton4.jpg
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Παντελής Βούλγαρης περιμένουν για δεύτερη χρονιά το τρένο στο θέατρο Διάνα! Όσο αναμένουν στον σταθμό οι μελωδίες, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι προσδοκίες τους ταξιδεύουν το κοινό.
papakonstantinou.jpg
H διασκέδαση στο Passport είναι γυναικεία υπόθεση! Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις φωνές τους, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι.
galani4.jpg
Ότι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα
ΒΙΝΤΕΟ STAR