Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πετυχημένα μουσικά σχήματα και θεατρικά έργα που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό διασκέδασης του Star.

Ο «Γυάλινος Κόσμος», του Τεννεσσή Ουίλλιαμς ανεβαίνει για 2η χρονιά στο Θέατρο Εμπορικόν, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. Θέμις Μπαζάκα και Δημήτρης Καταλειφός είναι οι πρωταγωνιστές μιας οικογένειας που παλεύει με ψευδαισθήσεις την σκληρή πραγματικότητα.

THEMIS-BAZAKA.jpg

Το «Ρολόι» του Μενέλαου Λουντέμη «χτυπά» στο… Εθνικό Θέατρο. Πέντε συγκλονιστικές ιστορίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ξεδιπλώνονται μοναδικά στον πολυχώρο «Καλουτά». Από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου με …ελεύθερη είσοδο για όλους.

THEATRO.jpg

Οι Τρίτες και οι Τετάρτες του Μαρτίου είναι για το… «Κύτταρο»… Εκεί ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη μέσα από ένα εκπληκτικό πρόγραμμα δίνουν «ψύχη… ρεύμα» και χαρά, με ταλέντο και τραγούδια μοναδικά!

VITALI-SAVOPOULOS.jpg

Καταιγιστική δράση, τρομοκρατικές ενέργειες και παιχνίδια εξουσίας έχει η ν��α ταινία «Το Λονδίνο Έπεσε»...Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ και Μόργκαν Φρίμαν τα δίνουν όλα στην εκρηκτική περιπέτεια, του Μπάμπακ Νατζάφι.

LONDON.jpg

Η Disney κλέβει ξανά τις καρδιές μικρών και μεγάλων με το ξεκαρδιστικό animation, «Ζωούπολη». Μια λαγουδίνα αστυνομικός αναλαμβάνει μια δύσκολη υπόθεση εξαφάνισης. Με την βοήθεια μιας αλεπούς, μας δείχνουν ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί ��α προσπαθήσουμε γι’ αυτά.

ZOAKIA.jpg

Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την Αποκριά και μας προσκαλεί στην Πλατεία Συντάγματος για ξεφάντωμα! Μασκαράδες, μουσικές, έθιμα και λιχουδιές θα «πλημμυρίσουν» το κέντρο της πόλης μέχρι τις 6 Μαρτίου! Δεν χρειάζονται λεφτά, μόνο διάθεση και χαρά!

APOKRIES.jpg

Ότι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα!

BINTEO STAR