Για το 2016 η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για το γάμο και τη βάπτιση διοργανώνεται στο MEC Παιανίας από την Παρασκευή 22 έως και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης πραγματοποιείται το yes I do catwalk όπου 10 κορυφαίοι σχεδιαστές προτείνουν τα Bridal lookμέσα από 35 επώνυμους. Ανάμεσα τους οι Tζένη Θεωνά, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντωνία Καλλιμούκου, Άντα Λιβιτσάνου, Εύη Αδάμ, Μαρία Κορινθίου, Τζένη Μελιτά, Άννα Πρέλεβιτς, Έσθερ Μαστρογιάννη, Αναστασία Περάκη, Μαρία Ένεζλη, Μαντώ Γαστεράτου, Ρένος Ρώτας - πρωταγωνιστής "Συμμαθητές", Γιάννης Χατζηγεωργίου - πρωταγωνιστής "Ταμάμ", Νίκος Αϊβάζης, Σπύρος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Φρατζής, Ευθύμης Ζησάκης και πολλοί άλλοι.

Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο και την Κυριακή με επιδείξεις σχεδιαστών όπως TEOKATH by Flora Aidonopoulou, NIKOS APOSTOLOPOULOS, NANTINA, COSTAΝTINO, MAIRI MPAROLA HELENA KYRITSI - GIANNETOS, ATELIER ZOLOTAS και EVITA SPOSA.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται επίσης και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανθοδετικής Τέχνης για την ανάδειξη του top florist 2016.Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις κληρώσεις για ένα 8ημερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μπαλί και άλλα πλούσια δώρα.

Η NEW LIFE αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στη χώρα παρουσιάζοντας μέσα από τους 130 εκθέτες τις πληρέστερες ιδέες και λύσεις για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.