Η πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία «THE PLAY THAT GOES WRONG» που σπάει ταμεία και φέτος στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Βουδαπέστη, ήρθε και στην Αθήνα και μάλιστα «δια χειρός»... Μάρκου Σεφερλή!

Με τον ελληνικό τίτλο «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.», η διασκευή της θεότρελης - ανατρεπτικής αυτής παράστασης, προκαλεί ήδη μεγάλο «χαμό» πάνω, αλλά και κάτω από την σκηνή του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ και μάλιστα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού! Η θεατρική ομάδα του Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής (Ι.ΣΩΜ.Α.) αποφάσισε να ανεβάσει ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα με εγκλήματα, ίντριγκες, πάθη και τέσσερις πιθανούς δολοφόνους!

Ο Επιθεωρητής Φρέντυ Κάρτερ (Μάρκος Σεφερλής) καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση με την βοήθεια βέβαια των θεατών, οι οποίοι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, αφού στο διάλειμμα τους συναντάει στο φουαγιέ του θεάτρου και μιλάει μαζί τους, προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες και να πάρει γνώμες, που θα τον βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος.

Μέχρι το τέλος η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς ένας αδίστακτος δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος μέσα στην αίθουσα. Τέσσερις ύποπτοι, τέσσερα διαφορετικά φινάλε, το κοινό όμως έχει τον τελευταίο λόγο, αφού εκείνο ψηφίζει και αποφασίζει ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον... «Φόνο στην έπαυλη Τζέιμσον».

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην πρεμιέρα της πα��άστασης του Ι.ΣΩΜ.Α., που για κακή του τύχη, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Πόμολα βγαίνουν, πόρτες ξηλώνονται, παράθυρα σπάνε, πατάρια πέφτουν πολυέλαιοι εκρήγνυνται, μέχρι που γκρεμίζεται ολόκληρο το σκηνικό! Κυριολεκτικά επικρατεί...
XAMOΣ ΣΤΟ Ι.ΣΩ.ΜΑ. !ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία:ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Συγγραφείς: HENRY LEWIS, JONATHAN SAYER, HENRY SHIELDS
Διασκευή:ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σκηνικά: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΙΔΗ
Κοστούμια: ΣΥΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ
Μουσική: ΑΛΚΗΣ ΑΦΕΝΤΑΚΗΣ
Φωτισμοί: ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
Ήχος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Μακιγιάζ:ΒΑΣΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑΡΕΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΑΝΤΗΣ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη - Πέμπτη 19:30
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 17:00 και 21:30
Κυριακή 15:00 και 19:30


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Aπό 10 €

ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ:
Δευτέρα και Τρίτη από 11:00 – 20:00
Τετάρτη έως Κυριακή από 11:00 – 22:00


ΠΡΟΒΟΛΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: BrainCo S.A.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TicketHour

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: The Art Of Comedy


Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ
Οδυσσέως 2
Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
Μετρό: Στάση Με��αξουργείο
Τ.:210 52 400 40, 210 52 32 132