Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Η Αθήνα γιορτάζει», με τη Marietta Fafouti & band – “HO-HO-HO!“, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου σ’ ένα πάρτι Χριστουγέννων, στο Passport Κεραμεικός. Τη συναυλία ανοίγει η Angelika Dusk.

Το κορίτσι της ποπ σε ένα εορταστικό ντελίριο και ένα ρεπερτόριο με τα αγαπημένα τραγούδια της Μαριέττας, επιτυχίες από το Homemade Joy και το Try A Little Romance, αλλά και ολοκαίνουρια αγγλόφωνα και ελληνικά κομμάτια. Και φυσικά ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες διασκευές που ξεκινούν από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley και φτάνουν μέχρι τη Meghan Trainor, τον Chet Faker και τον Jason Derulo.

H Angelika Dusk εμφανίστηκε πριν από έναν περίπου χρόνο στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε σύντομο διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει το προσωπικό της στίγμα, καθώς δημιουργεί μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τα σύμβολα πο�� χρησιμοποιεί έναν κόσμο, όπου ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού του. Τα live της είναι γεμάτα super singles, αγαπημένα ξένα hits και ρυθμό.
Πληροφορίες εκδήλωσης

PassPort Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα , +30210 4296401 , www.pass-port.com.gr

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 22:00

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: +30210 5222203

Είσοδος ελεύθερη