Όταν η λαϊκή, δωρική, λιτή φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη συναντά την αισθαντική, αυθεντική φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου τότε η έκπληξη καραδοκεί.

Που; Στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής τους διαδρομής αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια που αγαπούν να ερμηνεύουν.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνεργασία, μια συνάντηση δύο σημαντικών καλλιτεχνών, με ξεχωριστή αλλά συνεπή διαδρομή στο τραγούδι, η οποία υπόσχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, αυτό τον χειμώνα.
Afissa.jpg

Γιατί o Γιώργος Μαργαρίτης, ένας στιβαρός λαϊκός τραγουδιστής με ερμηνείες που έχουν γράψει ιστορία και θαυμαστές όλων των ηλικιών σμίγει με την τραγουδοποιό Ραλλία Χρηστίδου, μια δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ποιότητας.

Το ραντεβού είναι στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Μουσική Σκηνή Γραμμές
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Τιμές: 130 € φιάλη κομπλέ
65 € κρασί / 2 άτομα
10 € είσοδος & ποτό

Πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου και για τον Γιάννη Μπέζο

Από 4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή ο Γιάννης Μπέζος θα τραγουδάει στις Γραμμές.

Αυτό θα είναι φέτος το στέκι του.
Mpezos.JPG

Με τη φροντίδα του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και της 6μελούς ορχήστρας του, με τη συμπαράσταση τριών χαρισματικών νέων φωνών (Δήμητρα Σταθοπούλου, Κατερίνα Ευγενικού, Θάνος Ματζίλης), ο Μπέζος δίνει ραντεβού με τραγούδια μύθους, που αγαπήσαμε και έχουμε απόλυτη ανάγκη να ξαναζήσουμε αυτή την αγάπη.

Με τραγούδια "που ο χρόνος χάϊδεψε με το παντοδύναμο χέρι του. Συνήθως οι άνθρωποι στα δύσκολα, επανέρχοντ��ι στα παλιά, όχι γενικά, αλλά μόνο σ' αυτά που τους φέρνουν σε επαφή με τη ρίζα τους",όπως δ��λώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι για τον Μπέζο η βάση που πάνω της στήθηκε αυτή η μουσική παράσταση.

Είναι γνωστή και η υποκριτική και η σκηνοθετική του δεινότητα, όπως και η δεδομένη αγάπη του στα τραγούδια που σημάδεψαν τις ζωές μας.

Αυτά τα τραγούδια λοιπόν και ο Γιάννης Μπέζος σας περιμένουν στις Γραμμές.

Μουσική Σκηνή Γραμμές
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Τιμές: 110 € φιάλη κομπλέ
55 € κρασί / 2 άτομα
10 € είσοδος & ποτό