​Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης ο Σάκης Ρουβάς και, μαζί με τους Onirama, θα παρουσιάσει μία διαδραστική μουσική εμπειρία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα!

Οι εμφανίσεις του κορυφαίου Έλληνα σταρ στο «The S Club @ Stage Live» θα αρχίσουν στις 23 Οκτωβρίου, ενώ ο ριζικά ανακαινισμένος χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα για να υποδεχθεί το κοινό και να αποτελέσει το πιο hot σημείο συνάντησης της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

SAKIS ROUVAS.png

Μαζί με τον Σάκη θα εμφανίζονται οι Onirama, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, να επιστρέφει στην πόλη απ’ όπου που ξεκίνησε.

Το εντυπωσιακό live show του «The S Club» θα εμπλουτιστεί με τους ταλαντούχους Alex Economou, Εύα Τσάχρα, Μαριάννα Γερασιμίδου και τις μουσικές επιλογές της DJ Eirini Kakouri, ενώ η μοναδική χορογράφος Chali Jennings με το μπαλέτο θα πλαισιώσουν δημιουργικά το concept του show, παρουσιάζοντας ξεχωριστές χορογραφίες!

ONIRAMA.png

Την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση επιμελείται ο Παύλος Καλτουρουμίδης, το lighting design ο Γιώργος Τέλλος και το sound engineering ο Ηλίας Σεργόπουλος και ο Κυριάκος Κυριακού.

Info

Stage Live (26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη)
Παρασκευή & Σάββατο, στις 23:00
Είσοδος με ποτό: 15€
Φιάλη Απλή: 160€ (4 άτομα)
Τηλ. κρατήσεων: 2310 56 67 68