​Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για την Πανσέληνο στο Δήμο Μαραθώνα.

Μια συναυλία που τα είχε όλα! Πολύ τραγούδι… συγκίνηση, αλλά και καρφιά του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, καθώς η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού δεν του έδωσε την άδεια η συναυλία να πραγματοποιηθεί στον Τύμβο του Μαραθώνα.

2355421.jpg
«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη λοιπόν γιατί σήμερα με την ιδιότητα του υπουργού τουρισμού πραγματοποιείται αυτή η συναυλία εδώ σε αυτόν τον ιερό χώρο που συμβολίζει το ευ αγωνίζεσθαι, την δύναμη και την αντοχή του ανθρώπου» δήλωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλη.

2355446.jpg
Κάπως έτσι άρχισε η πρώτη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ως Αναπληρώτριας Υπουργoύ Τουρισμού. Φανερά συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή και έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει εδώ και πολλά χρόνια:Ταξίδεψε με την φωνή της για δυο ολόκλη��ες ώρες κάτω από το φως της Πανσελήνου, όλους εκείνους που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Μαραθώνα.

2355445.jpg
Στην συναυλία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη.

(Ο Ηλίας Ψινάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη)

2355441.jpg
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό στις επόμενες συναυλίες της, χωρίς αυτό να την εμποδίζει να ασκήσει τα καθήκον��α που υπαγορεύει το χαρτοφυλάκιο της.

(Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη)

2355461.jpg
2355448.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.