​Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρέα με αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες.

Η παρουσίαση του νέου του cd, θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21:00, ενώ θα συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως:

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Γεωργία Νταγάκη και η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

u039Cu0391u03A1u0393u0391u03A1u0397u03A3 3.jpg
Δύο χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο “Rock of my soul” ο Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά με το νέο του cd “Με τη μαγεία της κιθάρας” (κυκλοφορεί από την Polymusic), που είναι και ο τίτλος της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σόλο κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, διασκευές του Παναγιώτη Μάργαρη σε υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο, θα ενωθούν μοναδικά με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών, τα οποία θα ερμηνεύσουν οι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και φίλοι του, που συμμετέχουν σε αυτό το ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πειραιώς 206 Ταύρος

Τιμές εσιτηρίων:

18 ευρώ στο ταμείο του Ιδρύματος.

Προπώληση: 15 ευρώ.