Η εξαιρετική Ομάδα Θεάτρου “Theatreloi” παρουσιάζει με επιτυχία την Κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ποιος σκότωσε τον William» υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κάθε Τετάρτη στις 21:00 στο Θέατρο ΑΛΜΑ.

Οι Τράπεζες Χρόνου των Κοινωνικών Δομών «Κύκλος Ανθρωπιάς Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη», «Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης», «Κύκλος Ανθρωπιάς Κορίνθου» και «Κύκλος Δράσης Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος» του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Θεατρική Ομάδα “Theatreloi” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την Παρουσίαση ειδικής Παράστασης του έργου «Ποιος σκότωσε τον William» για τους ωφελούμενους των μόνιμων Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 21:00.


«Οι ωφελούμενοι των Δομών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ευχάριστες στιγμές γέλιου από τη γεμάτη όρεξη, κέφι και πολύ αγάπη Θεατρική Ομάδα νέων Καλλιτεχνών “Theatreloi”. Με τη σειρά τους οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών θα βοηθήσουν στην προβολή της Παράστασης με διανομή φυλλαδίων και αφισών. Η αγωγή της ψυχής μέσα από δράσεις που αφορούν τον Πολιτισμό, είναι στις προτεραιότητές μας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Συντελεστές της Παράστασης για την ευγενική προσφορά τους» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο ερασιτεχνικός θίασος ενός δήμου επιχειρεί να ανεβάσει το κλασικό αριστούργημα του William Shakespeare «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.

Θα καταφέρει η αλκοολική σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που ��ράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

Κάθε Τετάρτη στις 21:00

Θέατρο «Άλμα» Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15 - 17 , Αθήνα.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5055935

Διάρκεια 110'

Συντελεστές:

Κείμενο:Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Φυρός

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Μανώλη

Σκηνογραφία: Τάσος Horrus

Ξυλουργικές κατασκευές: Σταύρος Γκάγκας

Σχεδιασμός και κατασκευή κουστουμιών: ��άσος Horrus

Φωτογραφία και γραφιστικά: Φραγκίσκος Πενίδης

Μουσική επιμέλεια: Theatreloi

Παίζουν: Χρίστος Αγαθοκλέους, Πηνελόπη Ανδρεαδάκη, Τάσος Κόλλιας, Άννα Μαλτέζου, Γιώργος Τζανετής, Μαρίνα Τριανταφύλλου, Ρεβέκκα Φελεκίδου, Γιάννης Φυρός


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973261214 (Μαρία Μανώλη)

Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.