Πρόωρη «αυλαία» έριξε το διάσημο μιούζικαλ «Annie» που ανέβηκε για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της εκπομπής «Μία», οι ηθοποιοί της παράστασης δεν είχαν πληρωθεί και πρόκειται να κάνουν αγωγές, προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος ανέφερε: «Δουλέψαμε δύο μήνες. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Το ίδιο ισχύει για την κ. Παναγιωτοπούλου, τον κ. Σαββιδάκη και την κ. Καγιά…. Μετά μας έγινε μια πρόταση να παίζουμε Σαββατοκύριακα, αλλά κάποιοι δεν συμφώνησαν… η όλη προσπάθεια χάθηκε στη μέση της συζήτησης. Τελικά καταλήξαμε να κατέβει άδοξα η παράσταση».

Στην ερώτηση αν η παράσταση πήγαινε καλά, ο ηθοποιός απάντησε: «Πήγαινε μέτρια, ούτε πολύ καλά, ούτε πολύ κακά. Η επιχείρηση δεν δεσμευόταν πότε θα δώσει τα χρήματα και αναγκαστικά επιλέξαμε το δρόμο των αγωγών. Δεν έχουμε ακόμα αγωγές. Τα συμ��όλαια είναι στο δικηγόρο κι εκεί θα δούμε πως θα το χειριστούμε».

Σχετικά με το θέμα μίλησε και ο παραγωγός, Πασχάλης Μουχταρίδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δεύτερη σεζόν του Annie δεν πήγε καλά. Μάλλον δεν πήγε καθόλου καλά. Παρόλη την μεγάλη περσυνή του επιτυχία, φέτος το ξαναδοκιμάσαμε με άλλο θίασο… το παίξαμε σε κεντρικό σημείο, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά από τρία meeting καθίσαμε με όλους τους συντελεστές, προσπαθήσαμε να βρούμε κανονισμούς… δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο και έτσι με κοινή συναινέση την τρίτη φορά αποφασίσαμε να το σταματήσουμε. Το οικονομικό σκέλος από πλευράς μας θα τηρηθεί πλήρως. Όλοι θα πληρωθούν. Έχουμε συμφωνήσει. Γι’ αυτό απορώ ότι θα κινηθούν νομικά. Ποιοι θα κινηθούν νομικά; Από τη στιγμή που έχουμε μιλήσει και ότι έχουμε συμφωνήσει θα τηρηθεί. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε λίγο και να μην μπορέσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τους πληρώσουμε».

Δείτε το βίντεο...