Ο Μπόνο των U2 ζήτησε συγνώμη μέσω του Facebook από εκείνους που αγόρασαν το iPhone 6 και στην συσκευή ήταν εγκατεστημένο το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος «Songs of innocence».

Πολλοί ήταν εκείνοι που ξεσηκώθηκαν με αποτέλεσμα η Apple να αναγκαστεί να φτιάξει σελίδα για να δώσει οδηγίες για το πώς θα αφαιρέσουν το άλμπουμ από τις συσκευές τους.

Το γκρ��υπ δημοσίευσε (στο FB) ένα βίντεο στο οποίο απαντάει σε ερωτήσεις των φίλων του, ενώ ο Μπόνο ζήτησε συγνώμη, γι’ αυτό το γεγονός.

«Μπορείτε να μην ξανακυκλοφορήσετε άλμπουμ το οποίο θα φορτωθεί αυτόματα στις λίστες iΤunes των ανθρώπων; είναι μεγάλη αγένεια» είπε ένας θαυμαστής τους, για να λάβει την παρακάτω απάντηση:

«Ε... συγγνώμη γι' αυτό. Είχα αυτή την υπέροχη ιδέα... και μάλλον παρασυρθήκαμε. Οι καλλιτέχνες είμαστε επιρρεπείς σε τέτοια πράγματα. Μια στάλα μεγαλομανίας, μια δόση γενναιοδωρίας, μια τάση αυτο-προβολής και βαθύς φόβος ότι αυτά τα τραγούδια στα οποία βάλαμε τις ζωές τα τελευταία χρόνια ίσως να μην ακουστούν. Υπάρχει πολύ φασαρία εκεί έξω. Μάλλον γίναμε κι εμείς λίγο φασαριόζοι για να τα καταφέρουμε».