​Για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά σε νέο χώρο, παρουσιάζει τον δραματικό του μονόλογο ο Διονύσης Ζάχος, σε έναν ρόλο κόντρα σε εκείνον των σπαρταριστών μιμήσεων στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει!

image (1).jpg

Η παράσταση «Μνήμες Άφυλου», από την ομάδα Con.B.Pro, παρουσιάζεται από την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Alter Pars» (Μ. Αλεξάνδρου 123, Γκάζι), σε κείμενο και σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη.

image.jpg

Το ψυχογράφημα περιγράφει μια νύχτα μοναχικότητας, στη σοφίτα. Εκεί, ανάμεσα στα βιβλία του, ο πρωταγωνιστής συναντά τις μνήμες του. Τον καταδιώκουν! Παλεύει μαζί τους! Αυτός και το μυαλό του, εναντίον τους! Ακροβατεί στην ιδέα της αυτοκτονίας. Δεν θέλει να θυμάται! Θα τις εξοντώσει ή θα τον εξοντώσουν; Στο παρελθόν, ο βιασμός του, η απουσία της μητέρας του… Στο παρόν του, συμπεριφορές τον οδηγούν σε «κρεσέντο» αναρώτησής του «άνθρωπο με είπανε»;

image (3).jpg

Info

Ημέρες Παραστάσεων: 19:00 κάθε Κυριακή απόγευμα (περιορισμένος αρ. παραστ. έως και Κυριακή 28 Δεκεμβρίου/ πρώτη σεζόν)
Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12 ευρώ / Μειωμένο: 10 ευρώ (Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) – ΑμΕ�� - Φοιτητές – Σπουδαστές - Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ)
Τηλέφωνα: 2103410011 Θεάτρου (για τηλεφωνικές κρατήσεις 17:00 – 21:00) 693 90 89 373 (για τηλεφωνικές κρατήσεις 10: 00 – 15:00 και 7:00 – 21:00)

Συντελεστές

Παίζει: Διονύσης Ζάχος
Κείμενο / Σκηνοθεσία: Στέβη Μπουζιάνη
Μουσική Επιμέλεια/ Μετάφραση Κειμένου/ Executive Producer: Tommie Bouzianis
Φωτογράφηση Παράστασης - Αφίσας: Βασίλης Ψαρός.
Σχεδιασμός Αφίσας και Επεξεργασία: Μαρία Ψαρού.
Σχεδιασμός Φώτων: Πάνος Κουκουρουβλής.
Art glance concept stage arrangements and costume design: Στέβη Μπουζιάνη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γεωργία Αντωνοπούλου
Layout-banners: Ελένη Μυλωνά
Γραμματειακή Υποστήριξη: Ελίνα Γεράρδη