Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, καθώς έφυγε από την ζωή ο μεγάλος του αδελφός Νίκος.

michele, Niko.jpg

Ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ που άφησε το δικό του στίγμα στο μουσικό στερέωμα έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής από παθολογικά αίτια σε ηλικία 73 ετών.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Νίκος Παπαθανασίου, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν Μιλάνο-Αγριά Μαγνησίας, εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο και νοσηλευόταν σε γνωστό κέντρο αποθεραπείας της περιοχής.

Ο Νίκος Παπαθανασίου ήταν μάνατζερ των Φόρμιγξ, παραγωγός δίσκων για διάσημα ονόματα του ιταλικού πενταγράμμου, δημιουργός συγκροτημάτων κλπ. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, αφού διατηρούσε επί χρόνια ένα πετυχημένο bar restaurant, στην Αγριά.

Ηταν ειδικός συνεργάτης του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου RAI, καθώς και της τοπικής ΕΡΑ, όπου παρουσίαζε παλιότερα την εκπομπή «Από Κυριακή σε Κυριακή» μαζί με τον Τάσο Μητρογώγο με καινούργια και παλιά ιταλικά τραγούδια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στι�� πέντε το απόγευμα στον Αγ.Γεώργιο Αγριάς.